Billede
Projektanci zdrowego usmiechu

Konstruktører af sundt smil

Protetik

Protetikbehandling forbedrer og genskaber en rigtig tandstilling. Ikke alene er det muligt at erstatte manglende tænder, behandlingen gør det også muligt at forbedre tandsættets form og ansigtsprofilens udseende.

Systemet giver mulighed for en bred vifte af behandlinger: Fra regulering af tænder, der er misfarvede, har en ukorrekt form eller er brækkede over udfyldninger af mindre mellemrum mellem tænderne til regulering af tænder, der sidder for tæt.

Udbedringen af disse defekter har stor betydning for patienten. Et tandsæt, der mangler tænder, kan skabe problemer mht. patientens sundhed, daglige liv og vedkommendes udseende. For eksempel kan det medføre en forringelse af tyggeevnen, hvilket kan forårsage forstyrrelser i fordøjelseskanalen. Desuden vil det medvirke til spændte kæbemuskler og have en negativ indvirkning på ansigtstræk og evnen til at tale.

Netop fordi vores dentallaboratorium er en integreret del af vores klinik hat vi mulighed for at tilbyde vore patienter alle de protetiske løsninger, som anvendes rundt om i verden. Tandlægernes nære samarbejde med dentallaboratoriet garanterer patienten, at vedkommendes individuelle krav bliver opfyldt og giver ham sikkerhed for at behandlingen gennemføres hurtigt og effektivt.

Procera Kronen

Pæn og Stærk Naturlig Tand!

Spectro Shade

Kronen med ideelt  Valgt farve

Manglende​ ​tandkrone

Enkelt eller flere tandmangler

Tab​ ​af​ ​flere​ ​tænder

Total​ ​tandmangel