Billede
Klinika

Konstruktører af sundt smil

Priser

Konkurrenceevne

Vi anvender materialer af den højeste kvalitet leveret af producenter i Tyskland, Schweiz og Skandinavien. Vores konkurrerende priser har forbindelse med det, at lønninger i Polen er betydeligt lavere end i Danmark. Også lejeomkostninger og afgifter ligger under det danske niveau.

Priserne, der tilbydes vores udenlandske patienter, er nøjagtigt de samme som priser betalt af vores polske patienter. Der er ikke yderligere tillægsafgifter for større omkostninger forbundet med behandling af patienter fra udlandet. Det er også vigtigt, at vi driver vores forretning selv, uden formidlere.

Orienteringsomkostninger af behandlingen

De er velkommen til at skrive en e-mail med beskrivelse af Deres problemer. Med bedre kendskab til Deres tilfælde vil vi være i stand at angive nærmere oplysninger om behandlingens omkostninger og forløb.

Behandlingsforløb

I forbindelse med det, at der findes flere behandlingsmuligheder, udarbejder vi en individuel behandlingsplan for hver patient under en samtale efter forundersøgelsen.

Hvis De ønsker at besøge vores klinik, bedes De sende e-mail med en oplysning om dato og tidspunkt for Deres ankomst til en forundersøgelse hos vores tandlæge. Som regel sender vi svar på e-mail inden 24 timer.

Images
Billede
E Karty

Betaling med kort

Med os kan du også betale med dit betalingskort eller kreditkort