Billede
Projektanci zdrowego usmiechu

Konstruktører af sundt smil

Behandling

At få et sundt og pænt smil vil være en hjælp for Dem hver eneste dag, både i Deres sociale og forretningsmæssige relationer.

Vi tilbyder speciel tandbehandling på et højt verdensniveau.

På vores klinik arbejder hele tandlægeteamet sammen for at opnå det ønskede resultat. Teamet består af flere tandlæger, tandplejere og tandteknikere. Vi lægger ikke alene vægt på både at opnå et godt resultat for patienten og at patienten har en god oplevelse undervejs. Vi tager også store hensyn til patientens tidsplan.

Tandlægernes nære samarbejde med dentallaboratoriet, som ligger i forlængelse af klinikken, garanterer patienten, at vedkommendes individuelle krav bliver opfyldt og giver ham sikkerhed for at behandlingen gennemføres hurtigt og effektivt.

Dentallaboratoriets placering i umiddelbar forlængelse af tandklinikken muliggør en direkte kommunikation mellem tandtekniker, tandlæge og patient og sikrer, at ingen tid bliver spildt eller nogen informationer går tabt. I situationer, hvor dette aspekt både er nødvendigt og vigtigt – eksempelvis ved bestemmelse af tandfarve eller ved prøver – kan tandteknikeren henvende sig direkte til tandlægen med sine spørgsmål og få de oplysninger, der er nødvendige for hans videre arbejde.

Takket være vores eget edb-styrede røntgenlaboratorium kan vi allerede i planlægningsfasen have indflydelse på det endelige resultat. På baggrund af røntgenbilledet kan tandlægen stille sin diagnose og vælge den helt rette behandlingsmetode.

Vi er i stand til at opnå de ønskede resultater, fordi vi som de bedste tandlæger rundt om i verden benytter gennemtestede materialer fra anerkendte tyske, amerikanske og svenske firmaer.

Vores klink har professionelt udstyrede tandlægestuer, som garanterer vore patienter en effektiv behandling.

Mundkamera, mikroskop og endometer er nogle eksempler på det udstyr, som medvirker til vore tandlægers succeser.De opnår en meget præcis behandling også ved anvendelse af specielle briller med linser med en  forstørrelse på 2,5.

Mangfoldigheden af de tandbehandlinger som udføres på klinikken er af betydning for både vore patienter og os selv. En nøje og kompleks vurdering af patientens problem, som desuden støtter sig på tandlægens store og mangeartede erfaring giver sikkerhed for, at der vælges den bedste metode til netop Deres problem.

Images
Billede
New Tom 5G

Digital Diagnostik 3D

Planlægning er en af de vigtigste opgaver i forbindelse med tandbehandling.

Vi Tilbyder

Der er flere muligheder for tandpleje og tandbehandling på vores klinik. Vi kan bl.a. foreslå: