Smertefri behandling
Stressfri og optimal kort behandling.
For patienter som:
- når de hører ordet "tandlæge" får mavepine eller endnu mere tandpine…
- betragter sig selv som ængstelige patienter eller dem, som er panisk bange for tandlæger. Hører til dem, som i den grad lider af tandlægeskræk, at de ikke engang kommer til kontrol på klinikken…
- er bange for ubehagelige for øret lyde, som udsendes af udstyr brugt under behandling, såsom bor …
- skal have trukket visdomstænder ud eller planlægger at lade sig underkaste komplekse kirurgiske indgreb, f.eks. indsættelse af implantater, knoglegenopbygning…
- er angste for smerter fra bedøvelsessprøjten, eller i tilfælde hvor lokalbedøvelse ikke virker for dem
…har vi hensigtsmæssige løsninger.
The Wand: bedøvelse som ved berøring med en tryllestav
Traditionelle bedøvelsesinjektioner, hvor der bruges sprøjter, forårsager ikke kun smerter allerede under indsprøjtning af bedøvelsesmidlet, men giver også tandlægeskræk.
Til lokalbedøvelse anvender vi et computerstyret apparat med navnet "The Wand". Apparatet muliggør nænsom og smertefri injektion af bedøvelsesmiddel. Bedøvelsen begynder at virke omgående, og den optimale injektionsmetode gør, at der er brug for en mindre mængde bedøvelsesmiddel. Takket være dette er bedøvelsesesprocesen mere sikkert.
Til særlig følsomme patienter tilbyder vi muligheden for ekstra bedøvelse af injektionsstedet med en speciel, bedøvende spray.
Narkose: patienter falder i søvn med tanken om en flot smil, og vågner med smil på læben!
Mange personer undgår af angst for smerter tandlægebesøg i mange år. Sådanne patienter ville ikke beslutte sig for behandling, hvor der anvendes standardbedøvelser. Til patienter, som gerne vil sover under behandlingen, tilbyder vi sedering eller fuld narkose.
Sedering (der gives bedøvelsesmiddel):
- patienten hensættes i en halvvågen tilstand. Takket være dette mærker han/hun ikke smerter under tandlægebehandlingen.
Fuld narkose:
- patientens mister bevidsthed og mærker ingen smerter.
Professionel omsorg
Vi yder en altomfattende pleje af vores klinikkens patienter efter hvert besøg, også under narkose. Både tandlæger erfarne anæstesiologer og sygeplejersker, samt et team af tandlægeassistenter, tager sig af patienten.
Patienternes sikkerhed er det ubetinget vigtigste for os. Inden ethvert indgreb eller behandling under narkose drøfter vi de risici, som er forbundet med dette, besvarer patientens spørgsmål og vurderer patientens helbredstilstand. Narkoselægerne analyserer resultaterne af diagnoser og undersøgelser (bl.a. blodprøver og EKG), måler blodtrykket m.m. Under indgrebet kontrolleres livsfunktionerne konstant ved hjælp af det mest moderne overvågningsudstyr.
Efter indgrebet vågner patienterne i en særligt indrettet stue, hvor de er under lægeligt tilsyn i ca. 24 timer. Vi tilbyder mulighed for overnatning, også for ledsagende personer og plejere. Vore patienter og deres gæster har ikke bare komfortable rum til deres rådighed, men også en stue, hvor de kan hygge sig.
Stuernes høje standard og professionelle lægefaglige ydelser gør, at patienterne føler sig trygge.
Minimalt invasiv behandling, kortere narkosetid
En korrekt gennemførelse af behandling kræver passende diagnostik og nøjagtig planlægning. Hvis dette sikres, behøver indgreb såsom tandudtrækning, især af visdomstænder eller dårlige tænder, ikke at være ubehagelige. For at garantere patientens velbefindende efter indgrebet er det meget væsentligt at tandlægen er godt forberedt til det kirurgiske indgreb.
På Klinikken HAHS planlægges komplekse behandlinger ofte ud fra 3D-diagnostik (digital tomografi). Når vi har et tredimensionelt billede af området for indgrebet på computerens skærm, analyserer vi nøjagtigt tandens stilling, placering, størrelse. Ud fra dette vælger vi den optimale teknik for udførelse af indgrebet. Takket være dette er kirurgens indgreb minimalt invasive og meget præcise. Forberedelserne varer ligeså længe som selve indgrebet, men vi sparer patienten for smerter og forkorter helingsprocessen betydeligt.
Flere oplysninger om de moderne diagnostiske metoder som anvendes på vor klinik findes her