Billede
Wypełnienia

Konstruktører af sundt smil

Fyldninger

Fyldninger

I tilfælde af karies, bør den skadede emalje og  dentin beskyttes med det rette materiale. Den skadede tand renses for karies, og senere fyldes. I vores klinik anvender vi hovedsageligt kompositfyldninger, inlay af ceramage, guld eller komposit.  Hos børn anvendes farvefyldninger. Børnene elsker dem.

Laserteknologi

For at gøre behandlingen mere komfortabel for vores patienter, kan vi anvende laser. Ubehagelig boring erstattes med laserstråle, der eliminerer karies. På denne måde bliver besøget hos tandlægen mere behageligt og mindre stressende for patienten. Laserbehandlingen  anbefales især ved små fyldninger. I disse tilfælde er selv lokal bedøvelse ikke nødvendig. Da laserbehandlingen eliminerer alle tegn på karies, forbliver tandens overflade helt steril og efter dens bearbejdning med laser, er den klar til at blive fyldt.

Udskiftning af amalgamfyldninger

På vores klinik laver vi også amalgamfyldninger. Vi lægger stor vægt på sikkerhed under behandlingen. Under amalgamfjernelsen, anvender vi kun udstyret, der eliminerer, at amalgamet trænger ind i kroppen.

Amalgamfyldningerne betragtes som sundhedsskadelige. Mange læger påstår, at kviksølv, der frigøres fra amalgamfyldningerne kan give hovedpine, migræne og koncentrationsproblemer. Det er blevet videnskabeligt påvist, at indholdet af kviksølv i menneskekroppen er 4 gange større end hos patienterne uden amalgamudfyldningerne. Amalgamfyldningerne består af ca. 50% rent kviksølv, resten er en legering af sølv, tin, zink og kopper.

Udskiftning af amalgamfyldningerne er derfor ikke kun vejen til et æstetisk og skønt, men først og fremmest et sundt smil.