Billede
Implanty

Konstruktører af sundt smil

Implantater

Tandimplantater kan være en fast erstatning for tabte tænder.

Der er tale om en meget moderne metode, som i mere end 30 år med stor succes er blevet anvendt over hele verden, og som uafbrudt afvikles på basis af mange års videnskabeligt forskningsarbejde.

Implantater er den eneste fuldgode løsning for patienter, som ønsker at undgå de former for ubehag, der er typiske for traditionelle dentalløsninger, dvs. besvær ved spisning og samtale, et gradvist svin af kæbebenet og tab af nabotænder.

Da implantater er perfekte efterligninger af de naturlige tænder og er stabile støtter for tanderstatninger (proteser og broer) kan de sikre, at både den funktion og det udseende, patienten oprindelige tænder havde, bliver fuldt genskabt. Resultatet er en forbedring af patientens sundhed, selvværd og livskvalitet.

Implantater er en investering i Dem selv, som De vil drage nytte af resten af Deres liv.

Definition

Implantater er skruer, der erstatter tandrødderne, og påsættes en tandkrone. Implantater er udført i titanium, hvilket tillader en hurtig sammenvoksning med kæbebenet og gør, at implantatet bliver til et naturligt og meget stabilt underlag for den fremtidig tandopbygning.

TILFÆLDER

Ved hjælp af implantater kan vi effektiv udfylde enkelte tandmangler, mangel af flere tænder samt totalt tandtab. Forneden præsenteres løsninger, som vi kan foreslå i de enkelte tilfælder:

Enkelt​ ​tandtab

Tab​ ​af​ ​flere​ ​tænder

Totalt​ ​tandtab