Billede
Implanty

Konstruktører af sundt smil

Garanti

Garanti

Mangeårige undersøgelser har vist, at 95-99 % af alle tænder, som er blevet genskabt ved hjælp af implantater udmærket kan udfylde deres opgave igennem adskillige år. Størstedelen af de patienter, som behandles ved hjælp af Brånemark System-metoden kan forvente at de vil få en erstatning for deres mistede tænder, som de vil kunne benytte resten af livet.

På HAHS klinik har vi beskæftiget os med implantatbehandling i knap 20 år. Vi indsætter cirka 1000 implantater om året. Vi er en af de få klinikker i Polen, som har specialiseret sig i denne behandlingsmetode.

Vi er bevidst over vores tandlægers kundskaber samt det, at vi anvender løsninger af den højeste verdenskvalitet, og derfor yder vi patienterne 10 års garanti. Garantien er anerkendt i hele verden, af de af NOBEL BIOCARE autoriserede tandlæger.

For at behandlingen kan få en succes, er det meget vigtigt, at tandlægen kort efter behandlingens afslutning igen får vurderet tandforholdene og funktionen af det udførte protesearbejde. Derfor skal patienten komme til et kontrolbesøg inden 3 måneder.