Billede
Implanty

Konstruktører af sundt smil

Løsninger

Der findes ca. 300 implantatsystemer rundt om i verden. På vores klinik indsætter vi Replace System- og Brånemark System-implantater. Ved vores valg af disse systemer spillede det afgørende rolle, at disse er pålidelige og at man finder stadig flere måder, hvorpå de kan anvendes. Med disse materialer er det muligt for os at behandle de mest komplicerede tilfælde med stadig større effektivitet.

Implantatbehandling:

Tænder på implantater på 1 dag

Replace Select implantater - benyttes erstatning af fortænder til og med fjerde tand. Man kan sætte en krone på det med det samme, og dermed spare patienten for det ubehag, der ville være forbundet med at mangle en tand i den synlige del af munden.

Zygoma Branemark - en løsning, der anvendes hvis der er en ringe del af kæbeben i overkæbens sidedel.

IPI Steri Oss midlertidige implantater – De midlertidige implantater indsættes blandt de endelige implantater ved den samme behandling. Der monteres en midlertidig bro på dem, hvilket sikrer et godt udseende igennem den tid, hvor de faste implantater vokser sammen med knoglen.

Implantatbehandling i to faser:

Nogle patienter vil ikke kunne få krone (eller protese) på det indsatte implantat ved en og samme operation. Hvis det er tilfældet, venter man med at gøre dette, til implantatet er vokset sammen med knoglen og danner et stabilt underlag for den nye tand. Vi skelner derfor mellem to faser:

  1. fase – indsættelse af et permanent Brånemark-implanta
  2. fase – påsætning af tandens permanente krone (efter 3-6 måneder)

Nobel Perfect (Implantat Scalloped) – vores nyeste tandimplantat, som har en profil, der gør det muligt at opnå en perfekt profil for fortænder både mht. udformningen af kæbeben og tandkød. På denne måde kan De genvinde Deres naturlige smil! Traditionelle implantater.