Billede
Projektanci zdrowego usmiechu

Konstruktører af sundt smil

Materialer

Protetikarbejder udføres af materialer af en høj, verdenskvalitet.

Porcelæn

Porcelæn er et materiale, der tillader at opnå en naturlig effekt. En holdbar farve, store muligheder for farvetilpasning samt glans gør, at porcelænsproteser ser godt ud. Man kan næste ikke se forskel mellem porcelænstænder og naturlige nabotænder.

Porcelænsarbejder kan være fuldkeramiske eller konstrueret på metalbasis (stållegeringer, guld eller titanium) eller brændt i ikke-metalliske underlag (halvgennemsigtige aluminiumoxider, glas).

Det er især Procera AllCeram og Zirconia porcelæn, der er værd at anbefale. Tandkroner udført i det system (i samarbejde med et svensk laboratorium) karakteriseres med en stor lighed med naturlige tænder med hensyn til lysledningsevne, lang levetid og meget præcis tilpasning. De ændrer ikke farven selv i UV lys. Det giver ideelt udseende.

Titanium

Det er et godt materiale til tanderstatninger. Dets karakteristiske egenskaber er korrosionsbestandighed, lille varmekapacitet (man kan ikke mærke lave og høje temperaturer), irriterer ikke mundvæv. Materialet er let og sidder tæt.

Galvanisk guld

Tandkroner og broer udført i galvanisk guld sikrer et udmærket udseende for de udmærker sig med en meget god tilpasning og har en lille tykkelse. De irriterer ikke mundvæv. Kan anbefales især alle personer, der har allergi.