Billede
Projektanci zdrowego usmiechu

Konstruktører af sundt smil

Løsninger

Vi er i stand til effektivt at behandle de mest komplicerede tandstillinger.

Flere års erfaring med behandling af forkert tandstilling og det, at vi har vores eget ortodontiske laboratorium, gør det muligt for os at fremstille bøjler, som præcist svarer til patientens behov. På denne måde sikrer vi, at vi forholdsvis hurtigt kan opnå de tilsigtede behandlingsresultater.

Vi anvender gode løsninger, som er afprøvet på verdensplan. Nogle af disse løsninger (fx ortodontiske implantater) har vi implementeret som en af de få tandklinikker i Polen.

Faste bøjler

Fuldstændigt usynlige – placeret på bagsiden af tænderne. En såkaldt lingual lås sættes på bagsiden af Deres tænder. Kun få klinikker tilbyder denne specielle behandling. En sådan løsning med en lås anbefales til voksne med job, der involverer kundekontakt eller offentlig optræden.

Kosmetisk og med en farve lig naturlige tænder – udført i glas eller porcelæn. Den såkaldte Inspire-lås er udført i safirkrystaller og er gennemsigtig. Derfor er den nu den hyppigst valgte løsning ved æstetisk tandregulering. Ingen vil kunne se, at De bærer en ortodontisk bøjle!

Metalbøjler med spjæld (uden synlige gummiforbindelser mellem bue og lås). Buen holdes fast i låsen ved hjælp af et lille spjæld, hvilket letter tændernes bevægelighed.

Metalbøjler (standard).

Invisalign

Invisalign retter automatisk tænderne ved hjælp af en række næsten usynlige, aftagelige skinner, der er specialfremstillede til dine tænder, så de er mere behagelige. I takt med at du udskifter skinnerne hver anden uge, vil dine tænder bevæge sig - lidt efter lidt, uge for uge, og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.

Behagelige, gennemsigtige og aftagelige - Invisalign forvandler dit smil uden at ødelægge dit liv.

Ortodontiske implantater

Disse implantater muliggør det at behandle meget komplicerede fejl i tandstillingen (og anbefales for voksne patienter). De sikrer den hurtigste behandlingstid.

Tandimplantater

Anvendes hvor der er behov for at regulere store mellemrum mellem tænderne, som er opstået som pga. fjernede tænder eller fordi de blivende tænder mangler tandrødderne.

Kraftige bøjler

Anvendes til at udvide tandbuen i under- og overkæben.

Aftagelige bøjle

Aftagelige bøjler påsættes af patienten selv. Disse bøjler anvendes hovedsageligt hos børn og unge. Ulempen ved dem er, at man ikke har mulighed for at kontrollere, hvor lang tid, bøjlen reelt sidder i munden og dermed ikke har sikkert overblik over, hvor effektivt de virker.

Kirurgisk tandregulering

Mindre kirurgiske behandlinger (fx åbning af tilbageholdte tænder, sikring af en korrekt tandstilling placering) gør det muligt at foretage ændringer af tandstillingen. Dette kan fremskynde behandlingen og er nogle gange en betingelse for en rigtig behandling.

Behandlingstiden er, afhængig af typen af fejl, ca. 1,5 år hos børn, og ca. 2 år hos voksne.

(Billeder af bøjler er sendt af firma POLORTO)