Billede
Klinika

Konstruktører af sundt smil

Obhold i Szczecin

Behandlingen på tandklinikken HAHS PROTODENS er samtidig en udmærket lejlighed til at besøge hovedstaden i Vestpommern – Szczecin (på dansk Stettin) – og i øvrigt at stifte bekendtskab med hele egnen Vestpommern.

Vi tilbyder vore patienter en både professionel og komplet tandbehandling, som samtidig lader sig kombinere med et attraktivt ophold i et af Polens meget charmerende områder.

Byen

Szczecin er en havneby med over 1000 års historie. Den ligger ved Oder-floden og er bygget efter samme arkitektoniske koncept som Paris; byens fortid er en blanding af flere nationer og kulturer. Selv om bybilledet i forhold til tidligere har ændret karakter, har det stadigvæk bibeholdt sin egen og enestående karakter. Byen fortryller de besøgende med sin skønhed af historisk arkitektur i jugendstil og store grønne områder.

Kultur

Byens kulturelle tilbud giver mulighed for et attraktivt ophold for enhver, som er interesseret kunst i snart enhver retning. Udover en bred vifte af teatre, biografer og museer, kan vi især fremhæve Szczecin-operaen, musikteateret og filharmonien. Disse har tilmed en særligt gunstig beliggenhed (operaen findes på slottet og filharmonien i det neogotiske rådhus).

Spisesteder

Opholdet i Szczecin er en fornøjelse også for andre end dem, der elsker arkitektur, kunst og musik. Man kan nemlig afveksle med besøg på de lokale pubber og restauranter - til stor glæde for dem, der elsker god mad (ikke kun lokalspiser). Talrige små cafeer er også udmærkede steder til at mødes over et glas vin eller øl.

Forlystelser

Vores mange patienter har vidt forskellige interesser. Vi søger derfor hele tiden at udvide kredsen af vore partnere, så vi kan gøre opholdet i Szczecin mere attraktivt for vores patienter.

De kan benytte muligheder foreslået af bl.a.:

  • "Laguna" Vandpark i Gryfino
  • Binowo Park Golf Club
  • Lystbådehavn (mulighed for at komme med egen båd)
  • SCT Idrætscenter (tennis, bowling).

De, der ønsker et ophold med færre aktiviteter, kan vi anbefale spadsereture i byens parker: Kasprowicz Park, Zeromski Park og Jasne Blonia Park.

Indkøb

De vil opleve, at Szczecin er en by med mange indkøbsmuligheder. Der er talrige service- og indkøbscentre (Galaxy, Carrefour, Geant og MediaMarkt), som indbyder til indkøb af varer til attraktive priser (priser, der især er attraktive for patienter, som kommer fra Euro-området).